DNA testin tulokset tulivat. Y-linjan 37 markkeriin asti!

ViestiLähetetty: 07.02.2019 02:00
Olen niiden y- linjan, eli isältä isälle periytyvän linjan mukaan 99% juutalainen ja 99% Israelin Danin heimon jälkeläinen. Suku on lähtenyt Adamista ja Eevasta pohjois Afrikasta Saudi Arabian kautta Israeliin ja sieltä on matka sitten jatkunut jossain vaiheessa suoraan Turkkia myöten eurooppaan ja Irlantiin ja Skotlantiin ja Tanskaan (Den mark). Kuulun geneettisesti harvinaisiin I haploidiryhmään ja se on tunnetusti yksi pää haploidiryhmästä juutalaisien kohdalla. Israel näkyi selvästi geneettisellä kartalla ja Britannia ja Irlanti ja Skorlanti ja Wales. Myös Tanska ja Ruotsi vahvasti edustettuina.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 07.02.2019 08:41
Pitänee varmaan onnitella. En tiedä mitä löytösi sitten meinaa.
LainaaIlmoita tämä viesti
Avatar
Viestit: 734
Liittynyt: 06.06.2015 08:37
ViestiLähetetty: 07.02.2019 09:12
Onnea testin tuloksesta.

Tunnetko muita saman testin suorittaneita? Oliko kyseessä se testi, jossa näytteet lähetettiin USA:an vai tapahtuiko analysointi Suomessa?
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 10.02.2019 16:07
Tiedän muita saman luotettavan testin tehneitä. He ovat saaneet tuloksia ilman mitään ongelmia. Ei ole kyseessä sama testi. Kannattaa valikoida huolella testin tekijät ja firma.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 10.02.2019 16:13
Sirkuttaja kirjoitti:Pitänee varmaan onnitella. En tiedä mitä löytösi sitten meinaa.No ei kummenpaa, mutta tietona se on mielenkiintoinen. Miksi 99% Danin sukukuntaa? Koska on silti olemassa 1% mahdollisuus, että olisin Simeonin sukukuntaa, mutta kaiken tähänastisen tiedon valossa ja DNA testin tulosten valossa olen Danin sukua isän puolelta. Äidin DNA:ta ei tutkittu. Dan heimoa on paljon Britanniassa ja etenkin Irlannissa ja Skotlannissa ja Danmarkissa eli Tanskassa ja vähän Ruotsissa ja Suomessakin siis. Gaspian meren alue myös Danin heimon aluetta ja tietty heimo Afrikassa jonka veriryhmäkin lähes poikkeuksellisesti RH negat eli Rh miinus verta. Punatukkaisuus ja punapartaisuus ja sini/viher/turkoosi silmäisyys yhdessä Rh miinus veren kanssa, on yksi varsin selkeä Danin heimon tunnuspiirre. Jostain syystä se piirre oli yleistä Danin heimon jäsenille ja tuomarointi ja punnitseminen ja käärme, joka iskee symboli. DNA testi varmistaa vielä asian ja niin kävi minulla.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 11.02.2019 00:08
Olen ajatellut, että punahiuksisuus olisi germaaninen piirre tai viikinkien ominaisuus.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 11.02.2019 18:45
Egyptin hallitsijoista ja faaraoista monilla oli punaiset hiukset tai punainen parta. Viikingit ovat hyvinkin saattaneet olla Danin heimolaisia. Muinaiset Spartalaiset myös.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 11.02.2019 18:48
En tiennyt, että olisivat punahiuksisia, egyptiläiset? Eikö egyptistä tule kaikki se mitä pidetään... kuin vastakohta "voimana"... mystiikkaa, taikuutta, auringon palvomista, käärmejumalia. Mooseskin oli egyptin maistanut ennen sitä myös elämää egyptin hoveissa, hänen uskonsa oli niin vahva, että hän vahtoi ylellisen sen ajan luksuselämän erämaavaellukseen.... mistä alkaen daanin heimo alkaa? ennen moosestako?
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 11.02.2019 19:07
Daan on yksi Jaakobin pojista,
eli toki paljon ennen Moosesta.

Kuolinvuoteellaan Jaakob siunaa 12 poikaansa
ja sanoo Daanista:

:bible:
Mooses (Gen 49:16-18) kirjoitti:Daan hankkii oikeutta kansalleen,
hänkin yhtenä Israelin sukukunnista.
Daan on käärmeenä tiellä, on polulla kyynä,
joka puree hevosta vuohiseen,
niin että ratsastaja syöksyy selin maahan.
Sinulta minä odotan pelastusta, Herra.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 11.02.2019 19:12
Mielenkiintoinen siunaus Jaakobilta... miksihän käärme eläimenä... sillä on ikäänkuin kaksoismerkitys. Ja tuo kohta on siis siunausta merkitsevä? Vuohinen, on hieman sama asia kuin kantapää?
LainaaIlmoita tämä viesti
Seuraava

Paluu Terveys

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron