Sinä päivänä, jona sinä siitä syöt

Synti, Sovitus, Vanhurskaus
ViestiLähetetty: 06.04.2018 09:55
:bible:
Mooses (Gen 2:17) kirjoitti:hyvän- ja pahantiedon puusta älä syö,
sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman


Ei tuo kohta sitä tarkoita. "Sinä päivänä, jona siitä syöt," ei tarkoita, että juuri sinä päivänä tulisi fyysinen kuolema. Hengellinen kuolema tuli heti, mutta fyysinen kuolema ei olisi tullut tietenkään heti. Koko asian ydin kun ei olllut fyysinen kuolema vaan HENGELLINEN KUOLEMA, ELI IKUINEN ERO JUMALASTA. Se tuli heti sinä päivänä, jona Adam ja Eva söivät hyvän ja pahantiedon puusta. Fyysinen kuolemakin tuli heidän osakseen sinä päivänä, mutta pitkällä juoksulla, kun solut rappeutuvat ja ihminen vanhenee tai kuolee äkisti onnettomuudessa, kun Jumalan suoja poistui ja paratiisi muuttui sääolojenkin suhteen ihmiselle vihamieliseksi. Siksi tehtiin vaatteet heille eläimenä nahasta. Nahka lämmittää myös kuin toinen iho.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 06.04.2018 10:00
Emil kirjoitti:"Sinä päivänä, jona siitä syöt," ei tarkoita, että juuri sinä päivänä


Siis ... Jumala ei mielestäsi tarkoita ihan sitä, mitä sanoo?
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 06.04.2018 12:15
Ei siinä niin sanota! Sinä tulkitset sen niin, vaikka siinä ei niin sanota. Ei fyysinen kuolema tullut sinäpäivänä eikä olisikaan tullut vaan kuolema tuli sinäpäivänä ihmisen osaksi, kun siitä hyvän ja pahantiedon hedelmästä söi. Ei se mikään myrkkyhedelmä ollut, kuin jossain saduissa tms. Sinäpäivänä jon ihminen siitä söi, tuli heti hengellinen kuolema ja fyysinen kuolevaisuus, ei siinä sanota, että heti sinä päivänä jona ihminen syö sen hedelmän kaatuu kuolleena maahan tai kuolee edes saman vrk:n sisällä fyysisesti. Fyysinen kuolema ei edes ole koko asian yhdin vaan HENGELLINEN kuolema jota termi kuolemalla kuoleman tarkoittaa. Ei Jumala olisi voinut heitä tappaa samana päivänä. Ei Jumala murhaa ja tapa luotujaan. Ei hedelmä jonka he söivät olisi voinut heidät tappaa. Ei käärme, eli paholainenkaan olisi voinut heitä tappaa heti sinä päivänä kun he siitä söivät. Ei paholainen voi riistää kenenkään henkeä. Vain Jumalan käsissä on jokaisen ihmisen elämän ja päivien pituus. Kun Jumala ottaa suojeluksen pois ja ihmisen päivien etukäteen tiedetty lukumäärä yksilöllisesti tulee täyteen, niin ihminen fyysisesti kuolee. Ei Jumala luonut PARATIISIIN tappavia myrkkyhedelmiä. Ei hyvän ja pahantiedon puun hedelmä ollut myrkkyhedelmä vaan oikein maukas ja kaunis ja syötävä hedelmä ja houkutteleva syömiseen ja sisältäkin ei tappava. Siitä ei vain saanut syödä, koska siitä seurasi välitön hengellinen kuolema ja keho alkoi siitä päivästä lähtien tehdä kuolemaa eli rappeutua ja niin on meidän jokaisen laita heti syntymästä lähtien.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 06.04.2018 18:12
Eli ...
oliko käärme sitten mielestäsi oikeassa?

:bible:
Mooses (Gen 3:4) kirjoitti:Niin käärme sanoi vaimolle:
"Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä ...
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 06.04.2018 19:59
Käärme puhui valhetta ja osan totta, mutta totuuskin esitettiin Jumalan vastaisesti. Sotkee valheen sekaan ja matkii totuutta ja muuttaa koko totuuden Jumalaa ja Jumalan määräyksiä ja tahtoa vastaan. On aina toiminut niin. Nytkin. Valhetta oli se, että: "ette suinkaan kuole". He kuolivat heti hengellisesti ( on ikuinen ero Jumalasta ), mutta eivät kuolleet fyysisesti HETI, mutta tulivat siitä hetkestä siitä päivästä lähtien kuolevaisiksi myös fyysisesti, eikä vain hengellisesti, henkiruumiissa ja sielussa ( ei tarkoita henkiruumiin ja sielun kuolemaa, vaan ikuista eroa Jumalasta ja tulista järveä, tuonelan vaivanpaikan ja viimeisen tuomion jälkeen, eli suuren valkoisen valtaistuimen tuomion jälkeen ). Kuolema alkoi tehdä rappeuttavaa työtä ja tuhota soluja ja vanhettaa ihmistä. Totta oli se, että Adam ja Eva tulivat toden totta tuntemaan hyvän ja etenkin pahan, mutta eivät tulleet kuitenkaan Jumalan vertaisiksi (johon saatana käärmeen muodossa heitä yllytti. (Paratiisin käärme, eli saatana muuten käveli kahdella jalalla ennen syntiin lankeamista ja sillä oli suu millä puhua ja ehkä jonkinlaiset kädetkin), ja tuntemaan nekin niinkuin Jumala ne tuntee, eli taas valhe ja totuus sekaisin.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 07.04.2018 09:20
Keskustellaan nyt tässä ketjussa
siitä päivästä, jona ...


:bible:
Mooses (Gen 2:17) kirjoitti:
sinä päivänä, jona sinä siitä syöt,
pitää sinun kuolemalla kuoleman


:bible:
Mooses (Gen 3:4-5) kirjoitti:
Ette suinkaan kuole;
vaan Jumala tietää, että
sinä päivänä, jona te siitä syötte


Siis
minä päivänä?
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 07.04.2018 13:19
Sinä päivänä jon siitä syöt, tarkoittaa yksinkertaisesti hebreassa vain sitä, että sinä päivänä kuolema tuli ihmisen osaksi ja ennenkaikkea hengellinen kuolema" joka on se vakavin asia ja kadottava asia. Siitä päivästä eteenpäin, Adam ja Eva olivat hengellisesti kuolleita ja tuomittuina elämään sieluina ikuisesti erossa Jumalasta ja maanpäällisestä paratiisista ja Jumalan kolmannesta taivaasta.

Kuolema on illuusio. Fyysinen kuolema ei aiheuta sielun kuolemaa ja henkiruumiin eli henkimaailmaa olevan kehon kuolemaa, jota taivaallisiksi kehoiksikin kutsutaan ja jotka eivät kuitenkaan ole ylösnousemusruumis" joka Jeesuksella jo esikoisena ylösnousseista on.

Mitä tarkoitti se, että langenneet ihmiset eivät saaneet enää päästä syömään elämän puusta? Kun he jo ennen siitä elämänpuusta syöneinä eläisivät sieluina ja henkiruumiina ikuisesti, joko taivaassa ja uusissa taivaissa ja uudessa maassa tai sitten tuonelan vaivanpaikassa ja lopulta tulisessa järvessä?

Sen täytyi siis tarkoittaa fyysistä kuolemattomuutta!!! Jos Adam ja Eva olisivat hyvän ja pahan tiedon puun hedelmän syönnin jälkeen syntisinä, sinä päivänä, vielä syöneet elämän puustakin, niin he olisivat silloin eläneet syntisinä ikuisesti fyysisissä kehoissaan. Niin ei saanut enää käydä. Siksi Jumala asetti kaksi kerubia ja leiskuvan miekan vartioitsemaan elämän puuta ja elämän puun tietä,ja Eva ja Adam karkotettiin pois paratiisista" (ilmasto muuttui vihamieliseksi ja kylmyys tuli riesaksi), jotta he eivät enää pääsisi siitä puusta syömään, koska seurauksena olisi ollut ikuinen katastrofi, jossa ihminen ei olisi voinut enää pelastua koskaan ja ihminen olisi elänyt syntisenä ikuisesti maanpäällä fyysisessä kehossaan.

" Sinä päivänä, JONA SIITÄ SYÖT" Eli Jumala tiesi, että ihminen TULEE TULEVAISUUDESSA SINÄ PÄIVÄNÄ SYÖMÄÄN SIITÄ PUUSTA!

Sen päivän jälkeen ihminen alkoi tehdä hidasta kuolemaa ja oli muuttunut ikuisesti elävästä olennosta hetkessä kuolevaiseksi olennoksi ja välittömästi hengellisesti kuolleeksi olennoksi, jonka ainut toivo oli tuleva syntien sovittaja ja Vapahtaja, Herra Jeesus Kristus.
Viimeksi muokannut Emil päivämäärä 07.04.2018 21:51, muokattu yhteensä 1 kerran
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 07.04.2018 17:56
Eli ...
olemme nyt yhtä mieltä siitä,
että noissa kahdessa virkkeessä,
joista toisen lausui Herra Jumala ja toisen käärme,
puhutaan nimenomaan siitä päivästä,
jona Aadam söi kielletyn puun hedelmän?


:bible:
Mooses (Gen 2:17) kirjoitti:
sinä päivänä, jona sinä siitä syöt,
pitää sinun kuolemalla kuoleman:bible:
Mooses (Gen 3:4-5) kirjoitti:
Ette suinkaan kuole;
vaan Jumala tietää, että
sinä päivänä, jona te siitä syötte
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 07.04.2018 18:59
Tottakai sillä hetkellä jona se oli tapahtuva on oltava päivä ja hetki. Ennustus oli mukana Jumalalta tulleessa kieltolauseessa Adamille. Lucifer paratiisin käärmeen muodossa puhuu monikossa, kun Jumala puhui yksikössä. Lucifer tiesi, että sen on saatava myös Adam syömään hyvän ja pahantiedon puusta, eikä vain Eva. Lucifer tiesi, että he tulevat heti sinä päivänä kuolemaan hengellisesti ja kuolevaisuus tulee heti sinä päivänä heidän osakseen. Lucifer tiesi, että he eivät heti sinäpäivänä kun siitä hyvän ja pahantiedon puusta syövät kaadu kuolleina maahan. Jumala tiesi saman tietysti. Sinä päivänä Adam ja Eva tulivat kuolevaisiksi, sitä se tarkoittaa ja kuolivat heti silmänräpäystäkin nopeammin hengellisesti henkimaailmassa, kun siitä hyvän ja pahan tiedon puusta söivät ja olivat automaattisesti kadotettuja ilman Jeesusta Kristusta syntiensä sovittajana.

1. Sinä päivänä, jos siitä syöt?

2. Sinä päivänä jos siitä tulet syömään?


Huomaatko eron?


1. Sinä päivänä KUN siitä TULET SYÖMÄÄN!

2. Sinä päivänä KUN SIITÄ SYÖT!

Koska se PUU JOSTA EI SAANUT SYÖDÄ oli tarkoitettu houkuttelevaksi valinnaksi Adamille ja Evalle, hyvän ja pahan tiedon puusta syömistä ei täten Jumalan taholta estetty kerubien avulla ja leimuavan miekan avulla ja karkoituksen avulla. Jumalan tahto se ei tietenkään ollut, mutta Jumalan täytyi olla varautunut siihen , että ihminen tulee syömän siitä kielletystä puusta ja Jumalan on täytynyt kaikkitietävänä olentona kolmannen taivaan ajattomuudesta käsin, tietää, että Eva ja Evan kautta Adam tulevat lankeamaan sinä päivänä ja kuolemaan sinä päivänä hengellisesti ja tulemaan sinä päivänä kuolevaisiksi. Jumala loi helvetin tulisen järven ja tuonelan vaivanpaikankin ja Aabrahamin helman maan sisälle JO ENNEN kuin ADAM JA EVA OLI EDES LUOTU MAANPÄÄLLE! Miettikääpäs sitä. Ei Jumala luonut Aabrahamin helmaa ja tuonelan vaivanpaikkaakaan maansisälle jälkikäteen, vaan jo ennen Adamin ja Evan luomista, kun maa luotiin. Miksi Jumala olisi luonut Aabrahamin helman ja tuonelan vaivanpaikan (joka ei ole sama asia kuin tulinen järvi) maansisälle, jollei sille olut tulevaisuudessa tarkoitus?
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 08.04.2018 10:54
Eli ...
nyt olemme yhtä mieltä siitä,
että Jumala ja sitten myöhemmin käärme
puhuivat yhdestä ja samasta päivästä.
Viestit tuota päivää koskien vaan olivat kovin erilaiset.

Herra Jumala sanoi tuosta pävästä:
    :bible3: thou shalt surely die :bible3:
Käärme sanoi tuosta päivästä:
    :bible3: Ye shall not surely die :bible3:
LainaaIlmoita tämä viesti
Seuraava

Paluu Synti ja Sovitus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa