Raamatun salaisuudet

ViestiLähetetty: 16.12.2017 11:48
Raamatun salaisuudet niminen mainio sarja menossa televisiossa 6 kanavalla Sunnuntaisin päivällä ja uusinnat aamuyöllä. Kannattaa katsoa.


1. kausi alkaa uusintana. Osa 1. Exodus. Kolmeosaisessa dokumenttisarjassa käydään läpi Raamatun suurimpia mysteerejä ja selvitetään, miten ne ovat tapahtuneet. Sarjan ensimmäisessä osassa tutkitaan tieteen keinoin Mooseksen ja juutalaisten pakoa Egyptistä. Onko mahdollista, että kymmenen vitsausta ja Punaisenmeren jakaminen tapahtuivat oikeasti? (Biblical Mysteries Explained, dokumentti, USA, 2008)


http://www.telkku.com/ohjelmat/raamatun ... en/3644722Huomenna 17.12. klo 13:05
Kausi 1, osa 2. Sodoma ja Gomorra. Tutkijat esittävät näkemyksiään Sodoman ja Gomorran kaupunkien tuhosta. Mitä todella tapahtui, kun taivaalta alkoi sataa tulta ja tulikiveä. (Biblical Mysteries Explained, dokumentti, USA, 2008)


24.12.2017 24.12. klo 13:35
Kausi 1, osa 3. Kadonneet evankeliumit. Neljän tunnetun evankeliumin lisäksi on löydetty muun muassa Pietarin ja Juudaksen evankeliumit. Ovatko ne aitoja, ja mitä uutta ne kertovat kristinuskosta? (Biblical Mysteries Explained, dokumentti, USA, 2008)


26.12.2017 26.12. klo 02:40
päättyy klo 03:35 // kesto 55 min

Kausi 1, osa 3. Kadonneet evankeliumit. Neljän tunnetun evankeliumin lisäksi on löydetty muun muassa Pietarin ja Juudaksen evankeliumit. Ovatko ne aitoja, ja mitä uutta ne kertovat kristinuskosta? (Biblical Mysteries Explained, dokumentti, USA, 2008)
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 17.12.2017 14:16
Nyt juuri menossa Sodoman ja Gomorran tuho joka tutkimusten mukaan oli asteroidin aiheuttama!!

n. 5200 vuotta sitten osui asteroidi ja se tuhosi alppien vuoren huipun ja siitä irronnut palava aines räjähtäneen asteroidin kanssa (200 tonnia) lensi 900km Sodoman ja Gomoran ylle kuin palava käsivarsi (tulinen patsas) ja tuhosi koko paikan sekunneissa. Sodoman suurin synti, oli se, että kurjaa ja köyhää ei autettu, ei oltu vieraanvaraisia ja toisia auttavaisia, jotka apua tarvitsi!!


Astronomit saivat selville tarkan ajankin. 29.6 v. 3123 eKr.!!!!!
Viimeksi muokannut Emil päivämäärä 24.12.2017 12:08, muokattu yhteensä 1 kerran
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 18.12.2017 09:42
Emil kirjoitti:Raamatun salaisuudet niminen mainio sarja menossa televisiossa 6 kanavalla Sunnuntaisin päivällä ja uusinnat aamuyöllä. Kannattaa katsoa.


1. kausi alkaa uusintana. Osa 1. Exodus. Kolmeosaisessa dokumenttisarjassa käydään läpi Raamatun suurimpia mysteerejä ja selvitetään, miten ne ovat tapahtuneet. Sarjan ensimmäisessä osassa tutkitaan tieteen keinoin Mooseksen ja juutalaisten pakoa Egyptistä. Onko mahdollista, että kymmenen vitsausta ja Punaisenmeren jakaminen tapahtuivat oikeasti? (Biblical Mysteries Explained, dokumentti, USA, 2008)


"Onko mahdollista, että kymmenen vitsausta ja Punaisenmeren jakaminen tapahtuivat oikeasti?"

Minusta tällaiset kysymykset ovat aivan tarpeettomia. Tapahtumat on kirjattu Raamattuun ja ovat tosia. Tutkijat ja tiede voivat repostella historiassa tapahtuneita asioita ja kyseenalaistaa niitä, varsinkin jos Jumala on tehnyt jotain kaikkivaltansa voimalla ihmisjärjelle käsittämättömällä tavalla, mutta niihin varsinaisiin tapahtumiin ei enää päästä käsiksi eikä ne miksikään muutu. Siellä ne ovat ja pysyvät. Näillä eväillä minä olen matkaa tehnyt enkä kuluta aikaani pohtimalla miten joku asia historiassa tapahtui niin kuin tapahtui Raamatun kertomana. Jumala sanoi ja niin tapahtui. Ihmisen järki ja äly kompastelee näiden asioiden kanssa, mutta usko omistaa ne ja kiittää Jumalaa.

Hyvää joulunalusviikkoa kaikille. :wave:
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 18.12.2017 12:40
jukka1954 kirjoitti:"Onko mahdollista, että kymmenen vitsausta ja Punaisenmeren jakaminen tapahtuivat oikeasti?"


Kerrohan Emil, mikä oli vastaus!

Tuota ohjelmaa ei taida olla missään arkistossa?
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 19.12.2017 08:53
Videon dokumentissa tiedemiehet ja tutkijat päätyivät tulokseen, että kaikki ne tapahtuivat oikeasti ja kaikille oli kuin luonnollinen selitys. Suuri voimakas myrskytuuli puhalsi niin voimakkaasti sellaisesta kohtaa punaista merta, jossa oli muinoin merenalainen kohouma meren läpi! Se miksi meri halkesi tietystä kohtaa, voidaan dokumentissa selittää tieteellisesti ja se miksi vesi vetäytyi takaisin nopeasti tuhoisin seurauksin! Sitä testattinkin koeoloissa ja niin juuri kävi! Se mitkä vitsaukset aiheuttivat Faaraon kansalle tappiot, tapahtuivat oikeasti ja niistä on todisteita. Tiede pystyi jopa selittämään senkin, miksi esikoiset Egyptissä kuolivat? Syynä oli nälänhädän takia maahan haudatut jyvät viljasta mitä oli kerätty talteen tuhojen jäljiltä ja maanalla saviruukuissa olleet viljat saastuivat pinnalta tappavalla sienellä ja kun esikoiset yleensä söivät ensin viljasta ja saivat täten viljan pinnalla muhineen tappavan myko ryhmään kuuluvan sienen, he kuolivat, muut jäivät henkiin kun eivät syöneet ensin ja ruukun pinnalta otettuja siemeniä.

Suosittelen katsomaan ja nauhottamaan sarjan. On Raamattua todeksi esittävä, ei pyri kumoamaan Raamatun totuuksia, ainakaan tähänmennessä esitetyt jaksot.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 23.12.2017 12:31
Emil kirjoitti:
Tiede pystyi jopa selittämään senkin, miksi esikoiset Egyptissä kuolivat? Syynä oli nälänhädän takia maahan haudatut jyvät viljasta mitä oli kerätty talteen tuhojen jäljiltä ja maanalla saviruukuissa olleet viljat saastuivat pinnalta tappavalla sienellä ja kun esikoiset yleensä söivät ensin viljasta ja saivat täten viljan pinnalla muhineen tappavan myko ryhmään kuuluvan sienen, he kuolivat, muut jäivät henkiin kun eivät syöneet ensin ja ruukun pinnalta otettuja siemeniä.


Eihän se nyt noin mennyt. Kuolemia ei aiheuttanut pilaantunut ruoka vaan Herran enkeli. Tämä rangaistustuomio alkoi koko Egyptin maassa (suuremmalla alueella kuin koko Suomen pinta-ala) yhtenä ainoana yönä ja päättyi ennen auringon nousua. Herran enkeli surmasi kaikista egyptiläisistä perheistä esikoiset. Yhtään poikkeusta ei ollut. Kuolema kohtasi yhtälailla faaraon perhettä kuin vankilassa olevan vangin perhettä (2.Moos. 12:29). Lisäksi kuolema kohtasi tuon yön aikana myös kaiken karjan esikoisia. Juutalaisia rangaistus ei kohdannut, koska heitä suojasi ovenpieliin (ulkopuolelle) sivelty karitsan veri.

:bible:
Mooses (Ex 12:13) kirjoitti:...kun minä näen veren, niin minä menen teidän ohitsenne,
eikä rangaistus ole tuhoava teitä, kun minä rankaisen Egyptin maata


Tämä oli esikuva siitä liiton verestä, joka vuodatettiin myöhemmin Golgatalla. Tämä on mielestäni niin pyhä asia, ettei siihen sovi sotkea tuollaista tieteen nimellä kulkevaa hömppää.


Emil kirjoitti:Suosittelen katsomaan ja nauhottamaan sarjan.


Minä kuuntelen mieluimmin yhden hyvän raamattutunnin kuin tuhlaan aikaani tuollaisen arveluttavan muka tieteen kuuntelemiseen. En siis ole mukana suosittelemassa.

Raamattu kehottaa meitä kasvamaan Herramme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa (2.Piet. 3:18).
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 23.12.2017 15:51
Dokumentin mukaan myös kaiken karjan esikoiset saivat ensin viljasta ja rehusta, joka oli saman myko sukuun kuuluvan tappajasienen saastuttamia (joka oli puolenyönaikaan mennessä kehittynyt maanalla tappavaksi annokseksi), siksi myös karjan esikoiset kuolivat dokumentin mukaan. Dokumentissa käsiteltiin tieteellisesti myös veri ovenpielissä ja miksi ne perheet ja kodit säästyivät joiden ovenpielet oli merkitty verellä. Vangit saivat viimeisenä vangeille varatuista ruukuista ja ne olivat myös sienen saastuttamia. Juutalaisten ohjeistus syömisestä varjeli osaltaan myös tappajasienen myrkyllisyydeltä. Egyptiläiset söivät toisin ja esikoiset heiltä kuolivat karjaa myöten. Enkelit levittivät ilmeisesti sienen joka tappoi, ja säästivät sieneltä kodit jotka oli merkitty verellä. Juutalaiset saivat syödä lihaa kyseisenä yönä vain happamattoman (saastumattoman) leivän ja yrttien kanssa ja se lihakin piti syödä siten kuten tarkasti oli neuvottu, tulessa paistettuna ja samana yönä. Vilja ja rehu olivat tappajasienen saastuttamia ruukkujen pinnalta.

:bible:
Ja he ottakoot sen verta ja sivelkööt sillä molemmat pihtipielet ja ovenpäällisen niissä taloissa,
joissa he sitä syövät.
Ja he syökööt lihan samana yönä;
tulessa paistettuna, happamattoman leivän ja katkerain yrttien kanssa he sen syökööt.
Älkää syökö siitä mitään raakana tai vedessä keitettynä,
vaan tulessa paistettuna päineen, jalkoineen ja sisälmyksineen
.
Älkääkä jättäkö siitä mitään huomenaamuksi;
mutta jos jotakin siitä jäisi huomenaamuksi, niin polttakaa se tulessa.


Tappajasieni tuhoutui tulessa. Raakana tai vedessä keitettynä kyseinen sieni olisi voinut edelleen tappaa. Leivän hapatus liittyi vaaraan saada sieni joka tappoi, happamaton leipä ei ollut otollinen tapppajasienelle.


https://www.uusisuomi.fi/kulttuuri/8871 ... t%E2%80%9D

Raamatun 10 vitsausta: ”Näin ne oikeasti tapahtuivat”TOINEN MOOSEKSEN KIRJA, EXODUS 11 luku

:bible:
Mooses (Ex 11:1-10) kirjoitti:
Sitten Herra sanoi Moosekselle:
"Vielä yhden vitsauksen minä annan tulla faraolle ja Egyptiin;
sen jälkeen hän päästää teidät täältä.
Ja kun hän todella päästää teidät, niin hän ajamalla ajaa teidät täältä.
Puhu siis nyt kansalle, että he, jokainen mies ja jokainen vaimo,
pyytävät lähimmäisiltänsä hopea- ja kultakaluja."

Ja Herra antoi kansan päästä egyptiläisten suosioon.
Myöskin Mooses oli hyvin arvossapidetty mies Egyptin maassa,
sekä faraon palvelijain että kansan silmissä.
Ja Mooses sanoi:

"Näin sanoo Herra:
Puoliyön aikana minä lähden kulkemaan kautta Egyptin maan.
Ja kaikki esikoiset Egyptin maassa kuolevat,
valtaistuimellansa istuvan faraon esikoisesta käsikiveä vääntävän orjattaren esikoiseen asti,
ynnä kaikki karjan esikoiset.
Ja koko Egyptin maassa on oleva kova valitus, jonka kaltaista ei ole ollut eikä koskaan tule.
Mutta kenellekään israelilaiselle ei koirakaan ole muriseva, ei ihmiselle eikä eläimelle,
tietääksesi, että Herra tekee erotuksen egyptiläisten ja Israelin välillä.
Ja kaikki nämä sinun palvelijasi tulevat minun luokseni, kumartavat minua ja sanovat:

'Mene pois, sinä ja kaikki kansa, joka sinua seuraa'.
Ja sen jälkeen minä menen."
Ja niin hän lähti faraon luota vihasta hehkuen.
Mutta Herra sanoi Moosekselle:

"Farao ei kuule teitä, että paljon minun ihmeitäni tapahtuisi Egyptin maassa".
Ja Mooses ja Aaron tekivät kaikki nämä ihmeet faraon edessä;
mutta Herra paadutti faraon sydämen, niin ettei hän päästänyt israelilaisia maastansa.
TOINEN MOOSEKSEN KIRJA, EXODUS 12 luku:bible:
Mooses (Ex 12:1-50) kirjoitti: Ja Herra puhui Moosekselle ja Aaronille Egyptin maassa sanoen:
"Tämä kuukausi olkoon teillä kuukausista ensimmäinen;
siitä alottakaa vuoden kuukaudet.
Puhukaa koko Israelin kansalle ja sanokaa:
Tämän kuun kymmenentenä päivänä ottakoon kukin perheenisäntä itsellensä karitsan,
yhden karitsan joka perhekuntaa kohti.
Mutta jos perhe on liian pieni koko karitsaa syömään,
niin ottakoon lähimmän naapurinsa kanssa yhteisen karitsan, henkilöluvun mukaan.
Karitsaa kohti laskekaa niin monta, että voivat sen syödä.
Ja karitsanne olkoon virheetön, vuoden vanha urospuoli;
lampaista tai vuohista se ottakaa.
Ja pitäkää se tallella neljänteentoista päivään tätä kuuta;
silloin Israelin koko seurakunta teurastakoon sen iltahämärässä.
Ja he ottakoot sen verta ja sivelkööt sillä molemmat pihtipielet ja ovenpäällisen niissä taloissa,
joissa he sitä syövät.
Ja he syökööt lihan samana yönä;
tulessa paistettuna, happamattoman leivän ja katkerain yrttien kanssa he sen syökööt.
Älkää syökö siitä mitään raakana tai vedessä keitettynä,
vaan tulessa paistettuna päineen, jalkoineen ja sisälmyksineen.
Älkääkä jättäkö siitä mitään huomenaamuksi;
mutta jos jotakin siitä jäisi huomenaamuksi, niin polttakaa se tulessa.
Ja syökää se näin: kupeet vyötettyinä, kengät jalassanne ja sauva kädessänne;
ja syökää se kiiruusti.
Tämä on pääsiäinen Herran kunniaksi.
Sillä minä kuljen sinä yönä kautta Egyptin maan ja surmaan kaikki esikoiset Egyptin maassa,
sekä ihmiset että eläimet, ja panen toimeen rangaistustuomion,
jonka minä olen langettanut kaikista Egyptin jumalista.
Minä olen Herra. Ja veri on oleva merkki, teille suojelukseksi, taloissa, joissa olette;
sillä kun minä näen veren, niin minä menen teidän ohitsenne,
eikä rangaistus ole tuhoava teitä, kun minä rankaisen Egyptin maata.
Ja tämä päivä olkoon teille muistopäivä, ja viettäkää sitä Herran juhlana;
sukupolvesta sukupolveen viettäkää sitä ikuisena säädöksenä.
Seitsemän päivää syökää happamatonta leipää;
jo ensimmäisenä päivänä korjatkaa pois hapan taikina taloistanne.
Sillä jokainen, joka hapanta syö, ensimmäisestä päivästä seitsemänteen päivään asti,
hävitettäköön Israelista.
Ensimmäisenä päivänä pitäkää pyhä kokous ja samoin myös seitsemäntenä päivänä pyhä kokous.
Mitään työtä älköön tehtäkö niinä päivinä;
ainoastaan se, mitä kukin tarvitsee ruuaksi, ainoastaan se valmistettakoon.
Ja pitäkää tätä happamattoman leivän juhlaa,
sillä juuri sinä päivänä minä vein teidän joukkonne pois Egyptin maasta;
sentähden pitäkää tätä päivää, sukupolvesta sukupolveen, ikuisena säädöksenä.
Ensimmäisessä kuussa, kuukauden neljäntenätoista päivänä, ehtoolla,
syökää happamatonta leipää,
ja niin tehkää aina saman kuun yhdennenkolmatta päivän ehtooseen asti.
Seitsemään päivään älköön hapanta taikinaa olko teidän taloissanne;
sillä jokainen, joka hapanta leipää syö, hävitettäköön Israelin kansasta,
olipa hän muukalainen tai maassasyntynyt.
Älkää syökö mitään hapanta, vaan syökää happamatonta leipää, missä asuttekin."

Ja Mooses kutsui kaikki Israelin vanhimmat ja sanoi heille:
"Menkää ja ottakaa lammas kutakin perhekuntaanne kohti ja teurastakaa pääsiäislammas.
Ja ottakaa isoppikimppu, kastakaa se vereen, joka on maljassa,
ja sivelkää ovenpäällinen ja molemmat pihtipielet sillä verellä, joka on maljassa.
Älköönkä kukaan menkö ulos talonsa ovesta ennen aamua.
Sillä Herra kulkee rankaisemassa egyptiläisiä;
mutta kun Herra näkee veren ovenpäällisessä ja molemmissa pihtipielissä,
menee hän sen oven ohi eikä salli tuhoojan tulla teidän taloihinne teitä vitsauksella lyömään.
Noudattakaa tätä; se olkoon ikuinen säädös sinulle ja sinun lapsillesi.
Ja kun te tulette siihen maahan, jonka Herra on teille antava, niinkuin hän on sanonut,
niin noudattakaa näitä menoja.
Kun sitten lapsenne kysyvät teiltä: 'Mitä nämä menot merkitsevät?' niin vastatkaa:
'Tämä on pääsiäisuhri Herralle, joka meni israelilaisten talojen ohi Egyptissä,
kun hän rankaisi egyptiläisiä, mutta säästi meidän kotimme'."
Silloin kansa kumartui maahan ja rukoili.
Ja israelilaiset menivät ja tekivät, niinkuin Herra oli Moosekselle ja Aaronille käskyn antanut;
niin he tekivät. Ja puoliyön aikana tapahtui,
että Herra surmasi kaikki Egyptin maan esikoiset,
valtaistuimellaan istuvan faraon esikoisesta vankikuopassa olevan vangin esikoiseen asti,
ynnä kaikki karjan esikoiset.
Niin farao nousi sinä yönä ja kaikki hänen palvelijansa ynnä kaikki egyptiläiset,
ja kova valitus oli Egyptissä;
sillä ei ollut yhtään taloa, jossa ei ollut kuollutta.
Ja hän kutsutti yöllä Mooseksen ja Aaronin ja sanoi:
"Nouskaa ja menkää pois minun kansani joukosta, sekä te että israelilaiset;
menkää ja palvelkaa Herraa, niinkuin olette puhuneet.
Ottakaa myös lampaanne ja karjanne mukaanne,
niinkuin olette puhuneet, ja menkää ja rukoilkaa minullekin siunausta."
Ja egyptiläiset ahdistivat kansaa jouduttaaksensa heidän lähtöänsä maasta pois, sillä he ajattelivat:
"Me kuolemme kaikki".
Ja kansa otti taikinansa, ennenkuin se oli hapannut,
ja kantoi taikinakakalonsa vaippoihin käärittyinä olkapäillään.
Ja israelilaiset olivat tehneet Mooseksen sanan mukaan:
he olivat pyytäneet egyptiläisiltä hopea- ja kultakaluja sekä vaatteita.
Ja Herra oli antanut kansan päästä egyptiläisten suosioon,
niin että nämä suostuivat heidän pyyntöönsä;
ja niin he veivät saalista egyptiläisiltä.
Ja israelilaiset lähtivät liikkeelle ja kulkivat Ramseksesta Sukkotiin;
heitä oli noin kuusisataa tuhatta jalkamiestä, paitsi vaimoja ja lapsia.
Ja myös paljon sekakansaa meni heidän kanssansa,
sekä lampaita ja raavaskarjaa suuret laumat.
Ja he leipoivat siitä taikinasta, jonka olivat tuoneet Egyptistä, happamattomia leipiä;
sillä se ei ollut hapannut, kun heidät karkoitettiin Egyptistä.
He eivät olleet saaneet viipyä, eivätkä he myöskään olleet valmistaneet itsellensä evästä.
Mutta aika, jonka israelilaiset olivat asuneet Egyptissä, oli neljäsataa kolmekymmentä vuotta.
Kun ne neljäsataa kolmekymmentä vuotta olivat kuluneet,
niin juuri sinä päivänä kaikki Herran joukot lähtivät Egyptin maasta.
Valvontayö Herran kunniaksi on tämä yö, koska hän silloin vei heidät pois Egyptin maasta;
tämän yön kaikki israelilaiset valvokoot Herran kunniaksi, sukupolvesta sukupolveen.
Herra sanoi Moosekselle ja Aaronille:
"Tämä on säädös pääsiäislampaasta:
Kukaan muukalainen älköön siitä syökö;
mutta jokainen rahalla ostettu orja syököön siitä, kunhan olet ympärileikannut hänet.
Loinen ja päiväpalkkalainen älkööt siitä syökö.
Samassa talossa se syötäköön;
älköön mitään siitä lihasta vietäkö talosta ulos, älkääkä siitä luuta rikkoko.
Koko Israelin seurakunta viettäköön sitä ateriaa.
Ja jos joku muukalainen asuu sinun luonasi ja tahtoo viettää pääsiäistä Herran kunniaksi,
niin ympärileikkauttakoon kaikki miehenpuolensa
ja sitten käyköön sitä viettämään ja olkoon silloin niinkuin maassasyntynyt.
Mutta yksikään ympärileikkaamaton älköön siitä syökö.
Sama laki olkoon maassasyntyneellä ja muukalaisella, joka asuu teidän keskuudessanne."
Ja kaikki israelilaiset tekivät, niinkuin Herra oli Moosekselle ja Aaronille käskyn antanut;
niin he tekivät. Ja juuri sinä päivänä Herra vei israelilaiset joukkoinensa pois Egyptin maasta.
Viimeksi muokannut Emil päivämäärä 24.12.2017 12:06, muokattu yhteensä 1 kerran
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 28.12.2017 07:59
Emil kirjoitti:Dokumentin mukaan myös kaiken karjan esikoiset saivat ensin viljasta ja rehusta, joka oli saman myko sukuun kuuluvan tappajasienen saastuttamia (joka oli puolenyönaikaan mennessä kehittynyt maanalla tappavaksi annokseksi), siksi myös karjan esikoiset kuolivat dokumentin mukaan. Dokumentissa käsiteltiin tieteellisesti myös veri ovenpielissä ja miksi ne perheet ja kodit säästyivät joiden ovenpielet oli merkitty verellä. Vangit saivat viimeisenä vangeille varatuista ruukuista ja ne olivat myös sienen saastuttamia. Juutalaisten ohjeistus syömisestä varjeli osaltaan myös tappajasienen myrkyllisyydeltä. Egyptiläiset söivät toisin ja esikoiset heiltä kuolivat karjaa myöten. Enkelit levittivät ilmeisesti sienen joka tappoi, ja säästivät sieneltä kodit jotka oli merkitty verellä. Juutalaiset saivat syödä lihaa kyseisenä yönä vain happamattoman (saastumattoman) leivän ja yrttien kanssa ja se lihakin piti syödä siten kuten tarkasti oli neuvottu, tulessa paistettuna ja samana yönä. Vilja ja rehu olivat tappajasienen saastuttamia ruukkujen pinnalta.

:bible:
Ja he ottakoot sen verta ja sivelkööt sillä molemmat pihtipielet ja ovenpäällisen niissä taloissa,
joissa he sitä syövät.
Ja he syökööt lihan samana yönä;
tulessa paistettuna, happamattoman leivän ja katkerain yrttien kanssa he sen syökööt.
Älkää syökö siitä mitään raakana tai vedessä keitettynä,
vaan tulessa paistettuna päineen, jalkoineen ja sisälmyksineen
.
Älkääkä jättäkö siitä mitään huomenaamuksi;
mutta jos jotakin siitä jäisi huomenaamuksi, niin polttakaa se tulessa.


Tappajasieni tuhoutui tulessa. Raakana tai vedessä keitettynä kyseinen sieni olisi voinut edelleen tappaa. Leivän hapatus liittyi vaaraan saada sieni joka tappoi, happamaton leipä ei ollut otollinen tapppajasienelle.


Kuulehan Emil. Ei näitä hengellisiä asioita kannata edes yrittää selittää tieteen ja järjen näkökulmasta. Yksittäisillä ja kokonaisilmoituksesta irroitetuilla raamatunpaikoilla voidaan rakentaa (ja on rakennettukin) mitä hurjimpia oppeja. Tuossa esille tuomassasi "tieteellisessä" versiossa hebrealaiset pelasti tuli. Raamattu kertoo kuitenkin muuta. Heidän pelastumisensa ei tapahtunut tulen vaan veren kautta. "Kun minä näen veren, niin minä menen teidän ohitsenne, eikä rangaistus ole tuhoava teitä, kun minä rankaisen Egyptin maata".
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 28.12.2017 13:32
Veri oli merkkinä enkeleille ja sienelle joka tappavana levisi.


Älykkäitä sieniä?

http://news.backtotheroots.com/2016/10/ ... telligent/


Ps. Minusta kaikelle löytyy tieteellinen selitys, jopa yliluonnollisille asioille jos tiede on vain tarpeeksi kehittynyttä ymmärtämään niitä ulottuvuuksia.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 28.12.2017 19:09
Tietty sienilaji ei levitä rihmastoaan ja itiöitään kohtaan jossa on verta ihmisen tai eläimen verta. Se sieni kiertää veren ja etsii toisen etenemisreitin. Se miten se sieni veren tunnistaa ja miksi se ei etene vereen on mysteeri.
LainaaIlmoita tämä viesti

Paluu Netti - Radio - TV

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa