JUKAN BLOGI

Avaa oma blogisi. Kuvablogit. Teemablogit.
Blogeja muualta.
ViestiLähetetty: 06.09.2015 14:05
Skannaus_20150906 (4).jpg
Vasemmassa kuvassa isosiskoni Tuula isän kanssa. Oikealla kuvassa isä Tuula sylissään, taaempana serkkuni ja vasemmalla äitini. On vuosi 1954. Mutta missäs minä olen, kun tämähän on m i n u n blokini; no minä olen vielä hetken äidin vatsassa.
Skannaus_20150906 (4).jpg (50.14 KiB) Katsottu 121 kertaa


Tämä ei vielä ole varsinainen blogini, tai onhan se, mutta kaikki on vähän kesken... ymmärrättehän, en ole vielä syntynytkään. Nähtäväksi jää pysyvätkö kuvat paikoillaan? Olen ihan onneton tunari tämän tietokoneen kanssa. Elämässä on tullut kyllä tunaroitua matkan varrella, niistä täällä vähän, mutta enemmän Jumalan minulle suomasta armosta ja avusta.

Tarkoitukseni on seurata myös realiaikaista elämänmenoa ympärilläni ja miten ymmärrän tapahtumia pienen ruohonjuuritasolla elävän sairastavan ihmisen näkökulmasta.

Tässä kaikki aluksi. Jos tekstini herättävät kysymyksiä voit lähettää minulle yksityisviestin tai aloittaa aiheesta palstalla keskustelun.

Syysterveisin
Jukka1954
ViestiLähetetty: 17.07.2017 14:14
Kylläpä nämä vuodet vierivät vinhaa vauhtia, kuin lentäisivät pois. "Vielä eilen olin leikeissä lasten, nyt jo eloni ehtoohon saa", laulettiin jossain. Ajelin Vantaalta kotiin lauantaina ja valitsin vanhan Turuntien reitiksi (tie 110). Tuttuja paikkoja vilahteli ohitse; suljettuja kauppoja, Hiidensalmen sillalta avautuva huikea maisema ja paljon muuta, jotka nostivat muistoja mieleeni. Välillä hymyilin muistoilleni, sitten oli kyyneltenkin vuoro (piti ajaa hetkeksi bussipysäkille tunteita jäähdyttelemään).

Kiitän Jumalaa siitä armosta, jota Hän on minulle osoittanut, vaikka olen tuhlannut kaiken menneiden vuosikymmenien aikana, tuhlannut elämäni kalliita vuosia. Hyräilin ajaessani kotisivuni tunnuslaulua, jonka voit kuunnella tästä > https://www.youtube.com/watch?v=Xc3QwGUoPeo Voit laulaa vaikka mukana, sillä tuossa näkyy laulun sanatkin.

Mutta tänään on minulla juhlapäivä. Syntymäpäiväni oli 13.7 ja uuden syntymäni päivä oli 17.7.1971, siis 46 vuotta sitten. Joku tuossa naapurissa tiedusteli minulta ilmeisen pilkallisesti viime viikolla, että osaanko sanoa jotain kyselijän kaltaisille omillaan toimeen tuleville ihmisille. No onhan 46 vuotta Jeesuksen seurassa opettanut kyselijöille jotain Herrastani vastaamaan. Sanoin hänelle: "Ensiksi haluan sanoa, että on olemassa Jumala ja toiseksi sinä et ole se Jumala.

Nämä 46 vuotta ovat minulle todistus Jumalan uskollisuudesta ja laupeudesta ja jatkan matkaa Häneen luottaen. Käsittämättömän suuresta armosta olen saanut tulla osalliseksi.

Paluu Blogit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa