Emilin ottamien erikoisten valokuvien blogi

ViestiLähetetty: 12.07.2018 21:17
Kaikki tämän Blogin kuvat siis COPYRIGHT KUVIA, vaikka niin ei kuvassa lukisikaan näkyvästi.

Kaikki oikeudet kuviin pidätetään minun toimestani.


Erikoinen kivilöydös 12.7.2018 kotipihan läheltä, jossa kultaa syvällä ja valkoinen hohde kauttaaltaan valkoisen kiven pinnassa kun auroingonvalo tai jopa keinovalo osuu siihen tietyssä kulmassa. Koko kivi hohtaa. Kiven pinnassa uurteita ja kuin kirjoitusta vieraalla kielellä. Etenkin auringonvalossa tietyssä kulmassa koko kiven pintaa hohtaa niin, että ihan häikäisee. Kuvaa ei ole mitenkään muokattu. Kameran kuvassa hohto ei niin selvä kuin mitä paljain silmin, mutta jotain hohteesta voi silti nähdä. Kuva otettu ilman salamavaloa. Valona vain kohdevalo.

Kuva


Kuva


Tuplasateenkaari 2017. Tuplasateenkaaren pää osuu kuvassa (ei ole mitenkään muokattu kuvaa) naapurin oven eteen. Naapuriin syntyi tuolloin juuri uusi vauva. Kuvaa zoomaamalla voi havaita, että sateenkaaren pää osuu juuri naapurin etuoven rappusille.

Kuva


Kuva


Paratiisin omaisen yön kuvassa oma kissamme 11.7.2018 Kuvaa ei ole käsitelty, mutta se jotenkin vääristyi ja pikselöityi?? Silmät menivät liian lähelle toisiaan. Hassu kuva.

Kuva
Viimeksi muokannut Emil päivämäärä 13.07.2018 18:44, muokattu yhteensä 3 kertaa
Lainaa
ViestiLähetetty: 12.07.2018 21:48
on jännä kivi kyllä ja hieno sateenkaari!
Lainaa
ViestiLähetetty: 12.07.2018 22:01
Valkoisen hohtavan anatomisen sydämen muotoa muistuttavan kiven pinnassa näkyvä kuin kirjoitus (kaiverrus uurteiden kera) näkyy tässä kuvassa ehkä selvemmin. Kädessä kiven pinta tuntuu jotenkin silkkimäiseltä tai samettiselta kuitenkin ilman sametin karvoja. Nimeän sen valkoiseksi hohtavaksi silkkikiveksi, jossa kultahippuja. Kultasilkkivalkokivi olkoon sen kiven nimen lynenne.


Kuva

Alkuperäinen ensimmäinen johdanto blogistani valkoisen kiven (joka hohtaa aringossa kuin heijastin kangas) löytämiseen:

Olin taas yksin ulkona. Otin aurinkoa ja jotenkin tuli mieleen se, että Jeesus antaa Ilmestyskirjan loppuluvuissa valkoisen kiven. Aloin katsella kiviä. Yhtäkkiä löysin todella valkoisen kiven, jota en tunnistanut ja siinä kimmelsi kultahippuja seassa pienellä alueella ja syvälle asti. Kulta ei ollut vain hippuina pinnassa vaan kuin kiven palan sisällä. Selkeästi kultaa ja todella pehmeää sellaista. Tämä valkoinen kivi myös heijastaa erikoisesti hohtaen auringossa ja sen pinnassa on kuin uurteita ja kuin kirjoitusta kirjaimilla joita en tunne. TÄMÄ ON TOTTA. Kivi on tallessa. En usko, että tämä on kuitenkaan se kivi jonka Jeesus antaa, mutta erikoinen kivi todentotta. En ole ikänä nähnyt samanlaista hohtavaa valkoista kiveä.
Viimeksi muokannut Emil päivämäärä 14.07.2018 07:28, muokattu yhteensä 5 kertaa
Lainaa
ViestiLähetetty: 12.07.2018 22:05
Kisamme erikoisesti kuvattuna 2015:

Kuva


Tässä nuorimmainen kuin SHREK elokuvan saapasjalkakissa. Silmät samalaiset, kuin yhdessä kohtauksessa: Kuvaa ei edelleenkään käsitelty.

Kuva

Vertaa:

Kuva
Lainaa
ViestiLähetetty: 12.07.2018 22:12
Erikoinen kuva, jossa kuin outo hohde kuvan vasemmassa reunassa polulla illalla, kun aurinko on jo laskenut horisontin taa. Kuvaa ei ole mitenkään käsitelty.

Kuva
Lainaa
ViestiLähetetty: 14.07.2018 07:03
Erikoinen hohtava talo kuvan oikeassa reunassa yöllä heinäkuussa 2018 (kuvaa ei käsitelty, ilmassa ei savun tuoksua, eikä liekkejä ja savua näy!)

Kuva

Zoomaus hohtavaan taloon:

Kuva


Erikoinen kuvasarja mereltä keväällä 2018. Aivankuin meressä liikkuisi jokin tarkkarajainen kiekkomainen esine tai esineet. (Kuvia ei käsitelty, vain rajattu kuvia)


Kuva

Kuva

Kuva
Lainaa

Paluu Kuvablogit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron