Luulin todistaneeni hänelle

ViestiLähetetty: 11.08.2015 14:31
Sain eilen harvinaisen kunnian; eräs kauppias kertoi, että tulisi mielellään liikkeen sulkemisen jälkeen illalla tänne vanhalle tilallemme grillaamaan ja juttelemaan. Olin useamman kerran kertonut hänelle Jeesuksesta ja odotin oikeastaan jännittyneenä mikä kauppiaan perimmäinen syy oli tulla? Halusiko hän kuulla lisää Jeesuksesta vaiko peräti ratkaista suhteensa Jeesukseen.

Hän toi kaikki grillattavaan tarpeelliset mukanaan, runsaasti.

Grillatessamme ja keskustelumme edetessä ymmärsin, että kauppiaalla on isoja ongelmia, ei vain liike-elämässä ja perheensä kanssa, vaan myös itsensä kanssa. Hän tahtoi niistä kertoa ja kuuntelin (on varmaan Jumalan lahja, että oppii iän karttuessa kuuntelemaan tunnin tai vaikka kaksi, kun ahdistunut ihminen avautuu). Kun sitten vuoroni tuli vastata hänelle, niin suosittelin hänelle Jeesusta, joka voi auttaa. Tässä vaiheessa hämmästykseni oli suuri, kun hän kysyi minulta: "Oletko sinä uskovainen?" Vakuutin, että olen ja hämmästyin suunnattomasti hänen kysymystään, sillä olinhan hänen kuullen kertonut Jeesuksesta ja kehottanut useita ihmisiä tekemään synneistään parannuksen. Hän toisti lyhyen ajan sisällä kolme kertaa kysymyksensä ja oli silminnähden hämmästynyt.

Tähän keskustelumme päättyi. Hän kutsui auton hakemaan häntä ja tuli niin kiihtyneeksi, että jätti takkinsakin tuolin selkämykselle.

Itselleni tuli kurja olo, kun tajusin, että ainakaan hän ei ollut edes 'kuullut' aikaisempia todistuksiani Jeesuksesta. Oliko hän 'kovakorvainen' vai todistukseni 'vailla Henkeä'? Ajattelin itsekseni, että jos tapaan 10 kertaa henkilön, joka sanoo olevansa lääkäri ja hän kutsuu minut sitten grillaamaan ja keskustellessamme kertoo jälleen olevansa lääkäri, niin kuinka voisin hämmästyä ja kysyä: "Oletko sinä lääkäri?"

Ehkäpä joku kanssani haluaa rukoilla ko henkilön puolesta ja minunkin puolesta, että sanani ja elämäni todistaisivat Jeesuksen antamasta pelastuksesta.
LainaaIlmoita tämä viesti

Paluu Todistus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa