Yksinkertaisuus parantaa näkökykyä !

ViestiLähetetty: 19.09.2015 09:57
Yksinkertaisuus on salaisuus, jonka avulla näemme asiat selvästi. Herran pyhä ei ehkä ajattele selvästi vielä pitkään aikaan synnyttyään ylhäältä, mutta pyhän pitäisi nähdä selvästi. Vaikka emme voi ajatella jotain hengellistä kysymystä tai ongelmaa selvästi niin meidän tulee totella selvästi.

Älyllisissä asioissa voimme selviytyä ymmärryksemme avulla, mutta hengellisissä asioissa joudumme ajatuksinemme umpikujaan. Oma ymmärryksemme ei ulotu selvittämään hengellistä pulmaa. Kun Jumalan Henki ottaa jonkun asian elämässämme käsittelyynsä, niin tehtävämme on olla Jumalan tahdolle kuuliainen. Älyllinen kykymme saa sijaa jälkikäteen ja kun järjestys on tämä, niin älyelämämme ja ymmärryksemme voi palvella lähimmäisiämme - Hengen kurinalaisuudessa. Niin pian, kun alamme totella Jumalaa, alamme myöskin näkemään ongelmiamme uudessa valossa ja aavistelemaan niihin kätkettyä opetusta ja kasvatusta.

Me olemme Jumalan lapsia ja lapsella on lupa elää yksinkertaista ja teeskentelemätöntä elämää. Yksinkertainen elämä vapauttaa meidät monesta huolesta ja stressistä. Mitä niitä alvariinsa pohtimaan, tietäähän Isämme ne ja on luvannut pitää meistä huolta.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 26.02.2016 10:03
Kuva
(Hebr 11:3) kirjoitti:Uskon kautta me ymmärrämme
LainaaIlmoita tämä viesti

Paluu Sana päivälle

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron