9, 12, 18

Avatar
Viestit: 749
Liittynyt: 06.06.2015 08:37
ViestiLähetetty: 10.09.2015 18:09
Kirjoitan tämän auki, vaikkakin tämä voi herättää moninaisia ajatuksia...

Alkuvuodesta, tammikuussa, sain sydämelleni vahvan sanan keskipäivän rukoushetkestä klo 12, erityisesti Suomen ja Israelin puolesta. En edes ole kovin ahkera rukoilija, mutta huokailija tjsp.

Jonkin ajan kuluttua klo 9 tuli toiseksi, itse sitä sommittelematta. Tässä vaiheessa olin hiljaa, kun ajattelin, että minua pidetään uskonnollisena ja muotomenoisena.

Tänään klo 18 paikkeilla en voinut olla hiljaa, vaan vieraalla kielellä ihan lyhyesti ylistin polvillani ja palvoin Häntä, jolla yksin on kaikki valta taivaassa ja maan päällä.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 14.10.2015 18:38
Kiitos Jumalalle, että meillä on sinunlaisiasi esirukoilijoita.
Maailman tilanne on vuoden alusta, johon viittasit,
muuttunut nopeaan tahtiin ennalta-arvaamattomasti.
Tänä päivänä meillä jokaisella suomalaisella on totisesti aihetta
kolmeen rukoushetkeen päivittäin niinkuin avauksessasi tuot esille.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 15.10.2015 23:46
Jos jollakin tavalla voimme vielä vaikuttaa maamme kohtaloihin, niin se on rukous. Rukouksella torjuttiin ylivoimainen vihollinen talvi- ja jatkosotiemme aikana niin, että Jumalan käsittämättömästä armosta saimme säilyttää vapautemme. Kuinka väärin olemmekaan käyttäneet vapauttamme ja pitäneet halpana Jumalan maallemme antaman varjeluksen. Israelin kansan kohtalot ovat kirjoitetut Raamattuun meille opetukseksi (Room. 15:4) ja siellä ennen Juudan kukistumista on kirjoitettu vakavat sanat jotka voivat kohdata myös omaa kansaamme luopumuksen tähden.

2.Aik. 36:16 aikakirjojen kokooja kirjoitti: Mutta he pilkkasivat Jumalan sanansaattajia ja halveksivat hänen sanaansa ja häpäisivät hänen profeettojansa, kunnes Herran viha hänen kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut


Voimme (ehkä vielä) vaikuttaa kansamme kohtaloihin ja tuleviin kärsimyksiin rukouksin ja katumuksin. Tunnustetaan Danielin tavoin syntimme (Herra minä olen tehnyt syntiä Sinua vastaan) ja tehdään omista ylitsekäymisistämme totinen parannus.

Olisiko Herra meille suomalaisille vielä pitkämielinen ja armollinen?
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 16.10.2015 11:04
jukka1954 kirjoitti:Jos jollakin tavalla voimme vielä vaikuttaa maamme kohtaloihin, niin se on rukous. Rukouksella torjuttiin ylivoimainen vihollinen talvi- ja jatkosotiemme aikana niin, että Jumalan käsittämättömästä armosta saimme säilyttää vapautemme. Kuinka väärin olemmekaan käyttäneet vapauttamme ja pitäneet halpana Jumalan maallemme antaman varjeluksen.


Suomen kohtalo ratkaistiin rukouksella myös sotien jälkeen.
Silloin rukoilijat eivät kuitenkaan olleet suomalaisia vaan norjalaisia.
LainaaIlmoita tämä viesti
ViestiLähetetty: 16.10.2015 12:05
kalamos kirjoitti:Suomen kohtalo ratkaistiin rukouksella myös sotien jälkeen.
Silloin rukoilijat eivät kuitenkaan olleet suomalaisia vaan norjalaisia.


Kerro lisää. En ole kuullut tuosta. Tarkoitan nyt tuota norjalaisten osuutta rukouksissa maamme puolesta. Se on Raamatun selvä opetus, että rukouksin on pidetty vanhurskautta voimassa ja valtioita pystyssä menneiden sukupolvien aikana.
LainaaIlmoita tämä viesti
Avatar
Viestit: 749
Liittynyt: 06.06.2015 08:37
ViestiLähetetty: 25.06.2016 09:59
Kyösti Kallion itsenäisyyspäivän puhe (YLE/elävä arkisto):

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/12/03 ... -puhe-1939

Kyösti Kallion rukous:

Rukous Suomen puolesta

Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua. Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra, sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saatanalliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.

Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.

Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen.
LainaaIlmoita tämä viesti

Paluu Rukous

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron