Vaimo synnyttää poikalapsen (Ilm 12)

Lähetä vastaus

Vahvistuskoodi
Syötä koodi siten kuin se on näkyvillä. Huomioi kirjaisinkoko
Hymiöt
:agape: :bible: :bible2: :bible3: :exclaim: :question: :arrow: :idea: :smile: :think: :thumbup: :wave: :clap: :confused: :cry: :sad: :surprised: :wink: :neutral: :redface: :rolleyes: :yawn:
Lisää hymiöitä
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Käytössä
Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Vaimo synnyttää poikalapsen (Ilm 12)

Re: Vaimo synnyttää poikalapsen (Ilm 12)

Viesti Kirjoittaja καλαμος » 25.01.2018 17:18

Siis Jaakobista tulee Israel.

Jaakobin ahdistuksen aikana tulee Jaakobin kansan kohdalle sama Jaakobin paini,
jonka seurauksena Jaakob aikanaan sai nimen Israel.
Silloin Pettäjästä tulee Jumalan Ruhtinas. Jaakobista tulee Israel.

Sama uudestisyntymisen ihme, joka voi tapahtua ihmisyksilössä,
tulee tapahtumaan Jaakobin kohdalla koko kansaa koskien.

Siis vaimo, joka on synnytystuskissa ja synnyttää, on Jaakob.
Syntyvä poikalapsi on uudestisyntynyt Israel.

:bible:
Jeremia (30:5-9) kirjoitti:'Pelon huudon me kuulemme: on hirmu, ei rauha!
Kysykää ja katsokaa: synnyttääkö miehenpuoli?
Miksi näen kaikkien miesten pitelevän käsin lanteitansa synnyttäväisten tavalla,
ja miksi ovat kaikki kasvot käyneet valjuiksi?
Voi! Suuri on se päivä, ei ole sen kaltaista.
Se on Jaakobille ahdistuksen aika, mutta hän on pelastuva siitä.
Ja sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot,
minä särjen ikeen sinun kaulastasi ja katkaisen sinun siteesi.
Eivät tee enää muukalaiset heitä palvelijoikseen,
vaan he saavat palvella Herraa, Jumalaansa,
ja Daavidia, kuningastansa, jonka minä heille herätän.

Re: Vaimo synnyttää poikalapsen (Ilm 12)

Viesti Kirjoittaja Emil » 18.01.2018 21:43

Tutustuin. Eli Vaimo on Ilm.12 luvussa Israel. Olemme samaa mieltä myös, siitä, että poikalapsi joka temmataan on messiaanisjuutalainen seurakunta. Israelista syntynyt, eli Jaakobista syntynyt messiaaninen seurakuntaruumis.

Re: Vaimo synnyttää poikalapsen (Ilm 12)

Viesti Kirjoittaja καλαμος » 18.01.2018 11:46

Voimme keskustella tästä tarkemmin,
mutta tutustu nyt huolella ensin vanhaan aloitukseeni tähän aiheeseen liittyen:

Jaakobista tulee Israel

Re:

Viesti Kirjoittaja Emil » 17.01.2018 22:49

Selvyyden vuoksi kerrotko vielä, että mikä on mielestäsi Ilm.12 luvun poikalapsi, joka temmataan taivaaseen pedon tieltä? Mikä on se vaimo, joka synnytti sen Ilm.12 luvun poikalapsen?

Re:

Viesti Kirjoittaja καλαμος » 17.01.2018 20:19

Vastasin viestisi ensimmäiseen lauseeseen todeten,
että olemme samaa mieltä siitä,
että Ilm 12:5 ei tarkoita Jeesuksen taivaaseen ottamista.

Joten en näe omalta osaltani aiheelliseksi pohtia
tuossa viestissäsi olleita kysymyksiä Marian pakenemisesta erämaahan jne.

Re:

Viesti Kirjoittaja Emil » 17.01.2018 12:32

Vastaisitko kysymyksiini kalamos? Kiitos.

Re:

Viesti Kirjoittaja καλαμος » 17.01.2018 07:43

Emil kirjoitti:Poikalapsi, joka temmataan Jumalan tykös ei ole Jeesus tässä kohdassa!


Aamen!

Jälleen olemme samaa mieltä jostakin asiasta.
Johanneksen saama tehtävänanto Jeesukselta
ei todellakaan pitänyt sisällään
kirjoittaa mitään menneistä tapahtumista.

Ilmestyskirja jakaantuu kolmeen pääosioon:
Jeesus käskee Johanneksen kirjoittaa kirjaan:

  Mitä olet nähnyt
  Jeesus Kristus Seurakunnan keskellä (Ilm 1)

  Mikä nyt on
  Seurakunta maailman keskellä (Ilm 2-3)

  Mitä tämän jälkeen on tapahtuva
  Israel pakanakansojen keskellä (Ilm 4- )

Eli tuo jae (Ilm 12:5) kertoo Israelista pakanakansojen keskellä.
Israel on Herran esikoispoika (Ex 4:22).

Morsian ei tietenkään ole poika,
eikä tuossa jakeessa puhuta mitään Morsiamesta.

Morsiusseurakunta,
joka muodostuu nyt meneillään olevan amotalouskauden uskovista
eli Israelista ja pakanakansoista uloskutsuttujen joukosta,
temmataan yläilmoihin ja viedään Isän Kotiin
välittömästi tämän aikakauden MIKÄ NYT ON päätyttyä (Ilm 4:1).

Vaimo synnyttää poikalapsen (Ilm 12)

Viesti Kirjoittaja Emil » 15.01.2018 20:05

Poikalapsi, joka temmataan Jumalan tykö, ei ole Jeesus tässä kohdassa! Temmattava poikalapsi on Israelin juutalainen - messiaaninen seurakunta, eli Kristuksen ruumis sen juutalaisessa alkuseurakunnan merkityksessään. Kristuksen morsian on pakanaseurakunta ja molemmat, sekä poikalapsi (juutalaiset Jeesukseen uskovat,jotka tulevat hallitsemaan rautaisella valtikalla valtaistuimillaan Israelin 12:sta sukukuntaa yhdessä Kristuksen kanssa), että morsian temmataan yhtäaikaa. 2.Tess.2 kertoo Kristuksen ruumiin tempauksesta ja Ilm.12 on kuvaus samasta tapahtumasta Israelin juutalaisten kohdalla! 144 000 juutalaista herää!

Ilm.12 on looginen. Kun tempaus tapahtuu, vasta sitten saatana enkeleineen Ilm.12 luku ja Ilm.9 luku syöstään maanpäälle ja ne nousevat syvyyden kaivosta, josta nousee suuri savu maanpäälle! Saatana menee Ilm.12 luvussa Antikristukseen, joka sitten Ilm.13 luvussa nousee yhdessä petovaltakunnan (valtiollinen peto) kanssa valtaan ja Peto on Apollyon ja Abaddon, joka Ilm.9 luvussa komentaa ilmavaltaojen hallitsijana demoneja, jotka lähtevät UFO -aluksillaan (Efe.6:12) ihmisiä piinamaan.

:bible:
Johannes (Ilm 12:4-6) kirjoitti:"ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi. Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö. Ja vaimo pakeni erämaahan, jossa hänellä oli Jumalan valmistama paikka, että häntä elätettäisiin siellä tuhat kaksisataa kuusikymmentä päivää."KYSYMYS Nro. 1: Kun Jeesus nousi ylös taivaaseen, niin pakeniko Maria erämaahan, jossa Mariaa elätettäisiin siellä tuhat kaksisataa kuusikymmentä päivää, eli 3.5 v. joka on sama pituus kuin Jaakobin ahdistus tai vihanaika? Vihan ajassa päivien lukumäärää ei lyhennetä, vaan vuorokausi lyhenee (kun maa järkkyy paikaltansa ja maan akseli ja kallistuskulma muuttuu)!

:bible:
Johannes (Ilm 12:7-9) kirjoitti:"Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa."KYSYMYS Nro. 2: Heitettiinkö vasta Marian paettua erämaahan 3.5 v. ajaksi, saatana ja hänen enkelinsä hänen kanssaan - maanpäälle? Jos Saatana ja enkelit heitettiin jo ennen Adamin ja Evan lankeamista maanPÄÄLLE, niin miksi kerrotaan kuin tulevassa muodossa, mitä ne tulevat tekemään vaimolle???? Vaimo pakenee maanpäälle heitettyä saatanaa erämaan suojaan 3.5v. ajaksi!! Jaakobin ahdistus!!!!

:bible:
Johannes (Ilm 12:10-11) kirjoitti:"Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos. Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti."KYSYMYS Nro. 3: Ketkä ovat ne, jotka taivaassa asuvat tässä kohden? Ketkä ovat marttyyrit tässä kohden?

:bible:
Johannes (Ilm 12:12-14) kirjoitti:"Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!" Ja kun lohikäärme näki olevansa heitetty maan päälle, ajoi hän takaa sitä vaimoa, joka oli poikalapsen synnyttänyt. Mutta vaimolle annettiin sen suuren kotkan kaksi siipeä hänen lentääksensä erämaahan sille paikalleen, jossa häntä elätetään aika ja kaksi aikaa ja puoli aikaa poissa käärmeen näkyvistä."KYSYMYS Nro. 4:Annettiinko Marialle "suuren kotkan kaksi siipeä" jotta Maria voisi lentää erämaahan - paikkaan, jossa Mariaa elätetään 3.5v. poissa maanpäälle tuolloin heitetyn käärmeen, eli saatanan näkyvistä?

:bible:
Johannes (Ilm 12:15-18) kirjoitti:"Ja käärme syöksi kidastansa vaimon jälkeen vettä niinkuin virran, saattaakseen hänet virran vietäväksi. Mutta maa auttoi vaimoa: maa avasi suunsa ja nieli virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastansa. Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus. Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. "KYSYMYS Nro. 5: Syöskyikö jokin käärmeen syöksemä vesivirta Marian perään, jotta se vesi veisi Marian virran mukana? Auttoiko maa Mariaa avaamalla kitansa syvyyteen ja nielemällä virran?


KYSYMYS Nr. 6:Entä jos Marian tilalle vaihdetaan Israel? Kävikö näin Israelin kohdalla? Tuleeko käymään? Jos tulee niin eikö poikalapsi olekkin sitten tässä yhteydessä pikemminkkin Israelin juutalaiset, messiaaninen srk ruumis, eli poikalapsi?


KYSYMYS Nro. 7: Onko Israel vaimo joka synnytti Jeesuksen? Eikö Maria synnyttänyt Jeesuksen? Eikö Israel vaimo synnyttänyt pikemminkin juutalaisen - messiaanisista juutalaisista koostuvan seurakunnan - eli juutalaisen poikalapsen? Poikalapsen joka temmataan ennen pedon valtaan-nousua taivaaseen?


KYSYMYS Nro. 8: Onko Israel jo paennut Jeesuksen ylösnousemuksen ja taivaasen nousemisen jälkeen suojaan erämaahan 3.5 v. ajaksi? Huomaa, että Ilm.12 luvun mukaan Israel vaimo siis pakeni heti tempauksen jälkeen suojaansa erämaahan 3.5v. ajaksi suojaan maanpäälle heitetyltä saatanalta! Näinhän ei käynyt heti kun Jeesus nousi ylös taivaaseen. Ilm.12 antaa ymmärtää, että asiat tapahtuvat ajallisesti heti toistensa perään, eikä vasta tuhansien vuosien aikana!!!


KYSYMYS Nro. 9: Jos israel vaimo pakenee erämaahan 3.5 v. ajaksi ja jos se on ensimmäinen 3.5 v. puolisko 7v. vaivan ja vihanajasta eli Jaakobin ahdistus, niin eikö seurakuntaruumiin eli Kristuksen ruumiin ja messiaanisten juutalaisten (poikalapsi), tule lähteä tempauksessa ennen Jaakobin ahdistusta, eikä vasta sen lopussa, jolloin vihanaika eli viimein 3.5 v. jakso alkaa????

Morsian ja poikalapsi eivät voi jäädä Jumalan vihanaikaan, kun sitä ei ole sille koettavaksi edes tarkoitettu ja Morsian palaa jo vihanajan lopussa ALAS taivaasta Ilm.19 luku VAIMONA (Ei enää morsian, vaan vaimo) yhdessä Ylkänsä, Jeesus Messiaan kanssa maanpäälle, julkisia häitä viettämään yhdessä häävierraitten kanssa. (vietettyään taivaassa Yljän Isän kodissa 7v. kestävää morsiuskammio aikaa, jonka ylkä, eli Jeesus VAIMOLLEEN sijaksi rakensi edeltä)!!

Ylös